Lezing “goede hoeven” 2 mei, 19.30u. Herwen

Goede hoeven; hoe zit dat in elkaar?

 

Iedereen wil graag dat zijn paard goed in zijn vel zit. Gezonde hoeven zijn een groot thirds-callusonderdeel in het goed voelen. Het is letterlijk de basis van je paard. Maar hoe zie je nou of de hoeven van je paard gezond zijn? Wanneer weet je of een bepaalde vorm hoef bij je paard past. En wat zegt de vorm over hoe je paard beweegt?

We gaan aan de hand van een presentatie met foto’s en schematische tekeningen bekijken hoe hoeven van binnenuit werken en wat dat zegt over hoe de hoef er van buiten uit ziet. Ook  gaan we uitgeprinte foto’s van hoeven bekijken  en door middel van meten en lijnen tekenen de hoeven “lezen”. Neem vooral foto’s (uitgeprint) mee van de hoeven van je eigen paard.

Aanmelden en meer informatie: joke.rubus@gmail.com

Categorieën: Algemeen

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.